Liikuntapuiston avajaiset Väinämöisen kentällä 28.8.2018

Auringonpaiste koristi aamua, kun kokoonnuimme Väinämöisen kentälle avaamaan B-Piirin 1. alueen perintöprojektina ollutta Liikuntapuistoa.
Puiston laitteet ovat väreiltään suunniteltu niin että ne palvelevat myös näkövammaisia. Näin toteutettiin kahta keskeistä palveluaatetta; diabetestä ehkäisevää toimintaa sekä näkövammaisten auttamista.

Arvovaltainen testiryhmä: Kansainvälinen Presidentti Gudrun Yngvadottir ja Piirin koulutusjohtaja PDG Jukka Uusitalo

Arvovaltainen testiryhmä: Kansainvälinen Presidentti Gudrun Yngvadottir ja Piirin koulutusjohtaja PDG Jukka Uusitalo

Oli hienoa saada tämän projektin avaajaksi kansainvälinen presidentti Gudrun Yngvadottir. Hän onkin paonottanut puheissaan yhteistyön merkitystä ja sitähän tässä projektissa oli: Helsingin kaupunki tarjosi paikan ja auttoi pohjien rakentamisessa, Lappset toimitti laitteet ja Lionsit järjestivät rahoituksen.

Toivottavasti Liikuntapuisto tarjoaa hyviä, aktiivisia hetkiä kaupunkilaisille ja mahdollisesti vielä laajeneekin, jos saamme innostuneita klubeja jatkamaan projektia.

Neuvoja voi varmasti kysellä projektin johdossa olleilta Hannu Saarnilehdolta, Kaarina Laineelta ja Markus Lindroosilta.
Lisäksi kokemuksia voi kysellä mukana olleilta klubeilta, jotka on lueteltu alla: Helsinki-Helsingfors, Helsinki/Töölö, Helsinki/Blue&White, Helsinki /Meilahti, Helsinki/Sata, Helsinki/Ruoholahti, Helsinki/Pikku-Huopalahti, Helsinki/Cosmopolitan, Helsinki/Torni, Helsinki/Malminkartano, Helsinki/Hietalahti ja Helsinki-Töölön klubin säätiö.
Juhlapuhe_Vaiski

Tulkaa kaikki tutustumaan; miten olisi esimerkiksi klubin toimintailta näillä laitteilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>