Kutsu: Aktiviteettiforum / Inbjudan: Aktivitetsforum 27.2.2018

Aktiviteettifoorumin aika:
   27.2.2018, kello 18-21
Aktiviteettifoorumin paikka:
   Design Factory, Betonimiehenkuja 5C, 02150 Espoo, Otaniemi

Ilmoittautumiset: dg107b@gmail.com

Aktiviteettifoorumi on jatkoa jäsenfoorumeille. Kun jäsenfoorumeissa keskityttiin uusien jäsenten saamiseen liittyviin asioihin, niin nyt haetaan panostusta siihen, miten jäsenet voidaan pitää klubissa. Yksi tärkeimpiä asioita klubikokousten viihtyisyyden lisäksi (käsitelty jo aiemmin) on klubin aktiviteetit, toisaalta aktiviteettien määrä ja toisaalta niiden laatu.

Tässä tilaisuudessa keskitytään vain ja ainoastaan aktiviteetteihin.
Etsimme erilaisin menetelmin
- kokonaan uusia aktiviteetteja
- käymme läpi aktiviteettimahdollisuuksia, ts. aktiviteetteja, joita joku klubi jo tekee
- mietimme aktiviteettien parantamismahdollisuuksia (laajentaminen: joko enemmän tarjontaa aktiviteetissa samalle porukalle tai enemmän porukkaa paikalle)
- millainen on totaalisen huono aktiviteetti? Entä huippuaktiviteetti?

Tilaisuuden osanottajamäärä on rajattava tilan koon vuoksi ja maksimi on 50. Käytännössä siis jokaisesta klubista mahtuu mukaan yksi jäsen ja jos on klubeja, joista ei tule osanottajaa, niin sitä myöten sitten voi jostakin klubista tulla toinen henkilö. Klubien tulee ilmoittaa 20.2.2018 mennessä osanottajansa tilaisuuteen ja jos klubista on 2 halukasta, niin molemmat.
Ne klubit, joiden klubikokous on 21.2. tai 22.2. voivat lähettää nimet vasta ko. kokouksen jälkeen (välittömästi).
Toivomme ilmoitusta myös siinä tapauksessa, että klubista ei tule ketään mukaan. Kun olemme saaneet ilmoittautumiset ko. päivään mennessä, niin lähetämme sen jälkeen kaikille mukaan tulijoille erillisen kutsun.

Tervetuloa / välkommen,
DG Hannu Saarnilehto

Svenskspråkiga:
Om det finns sex eller mera svenskspråkiga deltagare, kan vi ha en grupp för dem. Då kan man diskutera på svenska ungefär hälften av tiden. Tyvärr kräver våra metoder att idéerna bytas mellan grupper och därför borde åtminstone två personer i denna svenskspråkiga grupp tala också finska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>