logot2017-18
palvelualueet
<< >>

(suomi) Tervetuloa

Gudrun_Sanna_1500x1000
Hyvät B-piirin lionit ja puolisot

Lions-toimintakausi 2018-19 pyörähti käyntiin 1.7.18 kansainvälisessä vuosikokouksessa USA:ssa Las Vegasissa. Siellä valittiin järjestön kautta aikain ensimmäiseksi naispresidentiksi Gudrun Yngvadottir Islannista.

Oman 107B-piirimme kuvernööriksi nimitettiin 3.7.18 Sanna Mustonen (LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/NICE), 1. varapiirikuvernööriksi Kristiina Jäntti (LC Espoo/Aurorat) ja 2. varapiirikuvernööriksi Susanna Jokiperä (LC Espoo/City).

 Kansainvälinen presidentti haastoi meidät mukaansa seikkailuun purjehtimaan kohti uusia horisontteja. Meidän tulee asettaa itsemme alttiiksi uusille haasteille ja mennä mukavuusalueemme ulkopuolelle. Aina kannattaa kokeilla uutta. Jäsenet ovat järjestömme voimavara. Toimintamme on hauskaa ja yhdessä tehden saavutamme enemmän, autamme yhä useampia. Tavoitteena on palvella vuosittain 200 miljoonaa ihmistä.

Kansainvälinen teema: We serve / Me palvelemme / Vi hjälper
Kotimainen teema: Lions – Monta tapaa tehdä hyvää / Lions – Många sätt att göra gått
B-piirin teema: Monta tapaa tehdä hyvää yhdessä / Många sätt att göra gott tillsammans

Uutiset:

Liikuntapuiston avajaiset Väinämöisen kentällä 28.8.2018

Auringonpaiste koristi aamua, kun kokoonnuimme Väinämöisen kentälle avaamaan B-Piirin 1. alueen perintöprojektina ollutta Liikuntapuistoa. Puiston laitteet ovat väreiltään suunniteltu niin että ne palvelevat myös näkövammaisia. Näin toteutettiin kahta keskeistä palveluaatetta; diabetestä ehkäisevää toimintaa sekä näkövammaisten auttamista. Oli hienoa saada tämän … Continue reading ...

Piirikuvernöörin kirjeiden lähetyksissä ongelmia

Pahoittelut piirikuvernöörin kirjeiden lähetysongelmien vuoksi. Meillä on ollut ongelmia saada lähettyä piirikuvernöörin kirjettä piirin leijonille sähköpostitse. Piirin sähköpostit ja kalenterit yms. palvelut ovat google-tileillä, joita olemme käyttäneet myös näiden piirikuvernöörin kirjeiden lähettämiseen. Google on ilmeisesti muuttanut viestien lähetyskriteereita ja käsittelee … Continue reading ...