Diabetes-kävely Narinkkatorilla 28.4.2018 – Tule mukaan!

KUva: Pixhill.com

Lauantaina 28.4.2018 järjestetään Helsingin Kampin Narinkkatorilla Diabetes-kävely. Kävelyn aikana kierrellään erimittaisia lenkkejä Töölöntorin läheisyydessä.

Kävelyn tarkoituksena on jakaa tietoa diabeteksesta, jota Suomessa sairastaa noin 10% väestöstä. Se on siis yksi kansansairauksistamme. 

Kävelyn aikana voi myös mittauttaa verensokerinsa. Sen kohonnut arvo saattaa kertoa ehkä vielä puhkeamattomasta diabeteksesta. Silloin auttaa muun muassa liikunta.
Liikunta on hyvä lääke pitää verensokeri tasapainossa. Se auttaa diabeetikoita ja prediabeetikoiden eli ei vielä sairastuneiden säännöllinen liikunta saattaa jopa estää sairauden puhkeamisen.kartta

Diabetes-kävelyä varten kokoonnutaan 28.4.2018 kello 11.30 alkaen Narinkkatorille, jossa ohjelma alkaa kello 12.00. Kansanedustaja Sari Sarkomaa avaa kävelyn virallisesti kello 12.10, ja noin kello 12.40 lähdetään liikkeelle. 
Kävely kiertää Töölönlahden läheisyydessä reitillä Kampin Narinkkatori – Oopperatalo – Narinkkatori. Sen pituus on noin neljä kilometriä. On mahdollista kävellä myös lyhyempi, kahden kilometrin reitti tai alle kilometrin pieni kierros.

Kävelyn toteuttaa kaksi juhlivaa järjestöä: 100 vuotta täyttänyt kansainvälinen Lions-järjestö ja Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys, joka täyttää 70 vuotta tulevana kesänä.
Lions-järjestöstä mukana on kaksi piiriä eli B- ja N-piirit.

Ilmoittaudu, saat liivin!
Diabetes-kävelyyn kannattaa ilmoittautua etukäteen. 300 ensimmäistä ilmoittautunutta saa nimittäin Diabetes-kävelyliivin! Se annetaan etukäteen ilmoittautuneille paikan päällä.
Diabetes-kävelyyn voi ilmoittautua tästä linkistä.

diabetesyhdistys+lions

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>