Punainen Sulka 2017

lehtimainoskuva

 

 

 

 

 

 

 

Tue nuorta itsenäisyyteen osallistumalla Leijonien Punainen Sulka –kampanjaan

 

Suomen Lions-liiton seitsemäs Punainen Sulka –varainhankinta-aktiviteetti tavoittelee jättimäistä syntymäpäivälahjoitusta 100-vuotiaalle Suomelle. Tällä hetkellä kasassa on 2.3 miljoonaa euroa. Kerätyillä rahoilla halutaan estää nuorison syrjäytymistä, tukea nuorten päihteettömyyttä, elämänhallinnan parantamista ja mielenterveystyötä. Punainen Sulka –kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

B-piirin klubeista suurin osa osallistuu Punainen Sulka –kampanjaan. Joulukuussa LC Lohja/Omenaiset ja helmikuussa LC Kirkkonummi-Kyrkslätt saivat valtakunnalliset kuukauden klubi –tittelit toiminnastaan Punaisessa Sulassa. Maaliskuussa LC Helsinki/Töölö jatkoi B-piirin menestystä nappaamalla samaisen tittelin itselleen.

 

B-piirin tulos huhtikuun lopussa oli 113 392 euroa ts. 27% laskennallisesta tavoitteesta. Nyt onkin aika suorittaa viimeinen puserrus keräyssaldon kartuttamiseksi. Koruja, pinssejä, pehmoleijonia ja paitoja on vielä myynnissä lions-verkkokaupassa. Aktiviteetteja ja lipaskeräystä voi jatkaa 30.6. asti ja tuoton on oltava tilitettynä 31.7.17 mennessä

 

25% kunkin klubin keräämästä tuotosta on haettavissa paikalliseen käyttöön. Avustuksen saaja määritellään hakemuksessa. Hakuaika päättyy 31.10.17. Syksyn aikana avustusten jakamista on syytä juhlia näyttävästi klubeissa ja kertoa kampanjan onnistumisesta.

 

8.10.17 Lahden Sibelius-talolla järjestetään suuri Punainen Sulka –juhla. Tuolloin yhteistyökumppanimme Tukikummit, Lasten ja Nuorten säätiö, Partiolaiset – Finlands Scouter ry, ehkäisevää päihdetyötä tekevä EHYT ry, nuorten mielenterveysseura YEESI, Näkövammaisten Liitto ja Aseman lapset ry:n Walkers-toiminta saavat osansa kerätyistä varoista. Lionit, tulkaa paikalle juhlimaan ystävien kera!

 

Tutustu kampanjaan ja katso lisäohjeita: http://punainensulka.lions.fi/.

 

 

Piirikoordinaattori Sanna Mustonen