Rauhanjulistekilpailu

Rauhanjulistekilpailu on valtakunnallinen piirustuskilpailu, johon voivat osallistua kaikki Suomen ala-asteet, kohderyhmänä ovat 11-13 -vuotiaat nuoret. Kustakin piiristä valitaan yksi työ Suomen loppukilpailuun, josta puolestaan paras jatkaa maailmalle kansainvälisen raadin arvioitavaksi. Rauhanjulistekilpailumateriaali on tilattavissa jo helmikuun alussa USA:sta tai Suomen Lions-liiton toimistosta. Kouluihin on hyvä olla yhteydessä jo kevätkauden aikana. Töiden palautus piirikuvernöörille tapahtuu viimeistään marraskuussa.

Kauden 2016-2017 rauhanjulistekilpailu
Aika rientää ja nyt klubeissa toiminta on taas kesän jälkeen alkanut! Hyvä niin, sillä nyt on viimeinen aika lähestyä klubien läheisiä kouluja, rauhan aatteen viemiseksi lapsille ja nuorille rauhanjulistekilpailun kautta. Kauden 2016-2017 kilpailun teema on ”Juhlimme rauhaa” Sponsoroimanne koulun kuvaamataidonopettajaan ja rehtoriin kannattaa olla yhteydessä jo ennen kesälomien alkua, jotta opettajat voivat liittää kilpailun opetussuunnitelmiinsa hyvissä ajoin.

”Juhlimme rauhaa” 
Auttakaa tekemään maailmasta rauhanomaisempi paikka sponsoroimalla kilpailua paikallisissa kouluissa tai nuorisoryhmissä.

Lisätietoja kilpailusta, kuten paketin tilausohjeet oheisen linkin kautta ja lisätietoja piirin rauhanjulistekilpailutoimikunnan puheenjohtajalta  DC Cecil Issakaiselta.

Tärkeitä päivämääriä 2016-2017 

01.10.16:  Kilpailupakettien myynti kansainvälisen päämajan klubitarvikeosastolta päättyy 

15.11.16 : Viimeinen jättöpäivä, jolloin klubit voivat lähettää yhden voittajaksi valitun rauhanjulisteen (per sponsoroitu kilpailu) DC Cecil Issakaiselle. cecil.issakainen(a)lions.fi