Nenäpäivä 2016

Kauden iloisin ja näkyvin kampanja – NENÄPÄIVÄ 2016

Olemme taas mukana Suomen näkyvimmässä ja tunnelmaltaan hienoimmassa varainkeruukampanjassa jossa keräämme varoja Nepalin ja Sierra Leonen lapsille turvataksemme heille riittävän ravinnon, koulutuksen, terveyden ja turvan. Tulemme pitämään teidät ajan tasalla keräyksen edetessä.

Toiminta tässä kampanjassa on meille kaikille jo tuttua, joten ei muuta kuin ”Nenä päähän ja baanalle!” Varojen kerääminen tässä kampanjassa on hauskaa ja ihmisten suhteutuminen ystävällistä ja hyväksyvää. Keräämistämme helpottavat maakuntaradioiden ja television lähettämät tietoiskut ja kampanjaa koskevat ohjelmat. Tehdyn tutkimuksen mukaan noin neljä miljoonaa suomalaista tietää mitä Nenäpäivä merkitsee ja mihin siinä kerätyt varat käytetään. Nyt kannattaa myös niiden klubien jotka eivät aikaisemmin ole ottaneet osaa tähän kampanjaan lainata kampanjapäälliköltään lipas ja käydä itse kokemassa se hieno tunne kun on mukana työssä, jonka suomalaiset varauksetta hyväksyvät. Rekvisiitta on kuitenkin välttämätön: Lions-liivit päälle, kerääjäkyltti kaulaan ja nenä päähän. Niistä meidät tunnetaan! Suomen leijonia auttaa tässä kampanjassa jokaiseen piiriin nimetty kampanjapäällikkö, joka löytää vastaukset kaikkiin teidän esittämiinne kysymyksiin. Samalla kun olette häneen yhteydessä hänkin saa tiedon mitä piirissä tapahtuu. Kampanjapäälliköt ja heidän yhteystietonsa löytyvät oheisesta taulukosta. Älkää epäröikö soittaa ja ottaa yhteyttä heihin, he ovat teitä varten. Hyvä muistaa kerätessä

  • Nenäpäivä kerää varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi
  • Nenäpäivä -kampanjan järjestää Nenäpäiväsäätiö
  • Avun vievät perille Suomen UNICEF, Kirkon ulkomaanapu, SPR, Pelastakaa lapset ry, Plan, Suomi Säätiö, Fida International, Suomen lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK.
  • Avustusvarat käytetään lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon sekä perheiden aseman vahvistamiseen.
  • Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.
  • Nenäpäivän kampanja-aika on 27.10. -13.11.2016. Mukaan keräykseen voi tulla koska vain!
  • Varsinainen Nenäpäiväshow Tohlopista lähetetään suorana 11.11.2016
  • Nenäpäivää voi tukea myös tekstiviestilahjoituksilla tekstaamalla sana LIONS numeroon 16499. Viestin hinta 10 euroa kartuttaa lionien keräyspottia.
  • Nenäpäivä 2015 keräsi kaikkiaan 2,9 miljoonaa euroa.

Piirin yhteyshenkilö Reijo Stedt puh: 0400-755406 reijo.stedt@gmail.com