Nenäpäivä 2017

Kauden iloisin ja näkyvin kampanja – NENÄPÄIVÄ 2017

Olemme piirinä mukana Suomen näkyvimmässä ja tunnelmaltaan hienoimmassa varainkeruukampanjassa.

Toiminta kampanjassa on meille kaikille tuttua, joten ei muuta kuin ”Nenä päähän ja baanalle!” Varojen kerääminen tässä kampanjassa on hauskaa ja ihmisten suhteutuminen ystävällistä ja hyväksyvää. Keräämistämme helpottavat radioiden ja television lähettämät tietoiskut ja kampanjaa koskevat ohjelmat. Tehdyn tutkimuksen mukaan noin neljä miljoonaa suomalaista tietää, mitä Nenäpäivä merkitsee ja mihin siinä kerätyt varat käytetään. Nyt kannattaa myös niiden klubien jotka eivät aikaisemmin ole ottaneet osaa tähän kampanjaan lainata kampanjapäälliköltään lipas ja käydä itse kokemassa se hieno tunne kun on mukana työssä, jonka suomalaiset varauksetta hyväksyvät. Rekvisiitta on kuitenkin välttämätön: Lions-liivit päälle, kerääjäkyltti kaulaan ja nenä päähän. Niistä meidät tunnetaan! Kampanjassa auttaa kampanjapäällikkö, joka löytää vastaukset esitettyihin kysymyksiin. Samalla kun olette häneen yhteydessä hänkin saa tiedon mitä piirissä tapahtuu. Kampanjapäällikön yhteystietonsa löytyvät alta. Älkää epäröikö soittaa ja ottaa yhteyttä,

Hyvä muistaa kerätessä

  • Nenäpäivä kerää varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi
  • Nenäpäivä -kampanjan järjestää Nenäpäiväsäätiö
  • Avun vievät perille Suomen UNICEF, Kirkon ulkomaanapu, SPR, Pelastakaa lapset ry, Plan, Suomi Säätiö, Fida International, Suomen lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK.
  • Avustusvarat käytetään lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon sekä perheiden aseman vahvistamiseen.
  • Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.
  • Nenäpäivän kampanja-aika on 27.10. -12.11.2017. Mukaan keräykseen voi tulla koska vain!
  • Varsinainen Nenäpäiväshow Tohlopista lähetetään suorana perjantaina 10.11.2017
  • Nenäpäivää voi tukea myös tekstiviestilahjoituksilla tekstaamalla sana LIONS numeroon 16499. Viestin hinta 10 euroa kartuttaa lionien keräyspottia.

Piirin yhteyshenkilö on Reijo Stedt puh: 0400-755406 reijo.stedt@gmail.com