Lions-joulukortit

Lions-liiton omat joulukortit on Punainen Sulka-keräysten ohella yksi tunnetuimmista kotimaisista toiminnoistamme ainakin oman jäsenistön keskuudessa. Lions joulukortteja on myyty ja lähetetty jo yli 20 vuoden ajan, joten niiden yhteismäärä lähenee jo kymmentä miljoonaa korttia ja niiden avulla on kerätty miljoonia euroja Suomen Lions-liiton omaan avustustoimintaan; pääosin lasten ja nuorten hyväksi ja yhtä paljon euroja suomalaisten lions klubien omiin avustuskohteisiin, sillä klubeille jää puolet korttien tuotosta. Suomessa on tälläkin hetkellä monta erilaista aktiviteettia ja projektia nuorten turvallisen elämän rakentamiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen ja näitä rahoitetaan joulukorttimyynnistä ja Anna tukesi nuorisolle – arpojen myynnistä saadulla tuotolla. Siksi omat Lions-joulukortit on yhä tärkeä osa kotimaista Lions-toimintaa.

Suomessa postitetaan edelleen vuosittain yli 30 miljoonaa joulukorttia, joten myös Leijonien omilla joulukorteille on yhä tarvetta ja kysyntää ja niiden myyntimäärää on mahdollista kasvattaa viime vuosien myynnistä. Tänä vuonna on valittu kuusi erilaista joulukorttia kolmelta eri taiteilijalta. Korttien mallit on nähtävissä Lions-vuosikirjassa ja elokuussa jokaiselle klubille lähetettävässä näytekortit sisältävässä esitteessä. Kaikki korttimallit on saatavissa joko perinteisenä postikorttina tai taitekorttina kirjeen kanssa sekä omilla logoilla ja tervehdysteksteillä varustettuina yritys/personoituina kortteina.

Joulukorttien tilaaminen on helppoa verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan pääsee tämän linkin kautta: www.lionsverkkokauppa.fi Verkkokaupassa pääset myös tutustumaan tämän vuoden joulukortteihin. Klubien korttivastaavat keräävät tilausmäärät ja tekevät yhteistilauksen verkkokaupasta. Yksittäisten korttien vähimmäistilaus on 10 kpl ja suurempienkin tilausten tulee olla korttikohtaisesti 10 jaollisia. Poikkeustapauksissa tilauksen voi tehdä myös erillisellä paperilomakkeella, joka lähetetään osoitteella: Vieno Jantunen, Punerijärvenpolku 25, 14810 Tuulos. Lions-joulukorteilla tuet oman klubisi toimintaa ja yhteistä työtämme lasten ja nuorten hyväksi ja ilahdutat ystäviäsi ja saat hyvän joulumielen itsellesi. Joten Lions-joulukorteillakin on monta tapaa tehdä hyvää. Lisätietoja kristiina.jantti@lions.fi